Tisztelt Érdeklődő, Kedves Pácienseim, Barátaim!

Az alábbi Google nyilvános értékelés idézésével szeretnék egy problémára rávilágítani és egy tanulságos értékelést rólam, illetve az Attentum Kft-ről megosztani:

„Z. M.

Telefont nem veszik fel . Nem hívnak vissza . Gyermekemet odaviszem fizetős vérvételt szeretnék …(akinek kellene egy sürgős nagy labor ).
Ők nem fogadják …csak januárra tud időpontot javasolni …. december 2.án.

Sajnos csillagtalan közzététel nincs ….. pedig azt sem érdemlik.”


Válasz a tulajdonostól

Tisztelt M. Zoltán Úr,
Köszönöm az értékelést és az őszinte véleményt!
Számomra minden kritika építő jellegű.
Érzem a haragot írásában, mely a valóságot nem tükrözi teljes mértékben.
Híváslistában 8 hívás volt Öntől, nyitás előtt 1 db, majd 22 perc alatt újabb 7 db. A telefont csak akkor tudom felvenni, mikor éppen nincs páciens a rendelőben. Visszahívtam délután, mikor lehetőségem volt rá, azonban nem vette fel, utána olvastam a fenti sorokat.
Nálunk minden páciens fizetős vérvételt szeretne, nem csak Ön, ugyanis mi magán vérvételi pont vagyunk, a vizsgálatot minden esetben a páciens fizeti.
A következő problémája „egy sürgős nagy labor” vizsgálat, azonban mi sürgősségi ellátást nem végzünk és nincsen ellátási kötelezettségünk.
Valóban nem fogadtam. Aki az elmúlt egy hétben hívott időpont ügyben, mindenkinek csak januárra tudtam időpontot biztosítani. Előjegyzés alapján dolgozom, a nyitvatartási idő ezen az oldalon – ahol ezt az értékelést írta – megtekinthető, melyben már fel lett tüntetve, hogy december 17. délig van lehetőség idén vérvételre, utána karácsonyi leállás következik.
Mivel Ön nem jelent meg a rendelőben, nem találkoztunk, hanem egy hölgy jött be Ön helyett, így nem láthatta, hogy 15 percenként jöttek egymást követően a páciensek vérvételre. A hölgy két alkalommal is bejött két időpontra érkezett páciens előtt, őket várakoztatva és segítséget kért. Én kétszer elmondtam, hogy egyedül dolgozom, tele a naptár és januárra tudok időpontot adni. Mondta, hogy fontos lenne, várnak. Említettem neki, hogy folyamatosan érkeznek, 12:30 perkor az utolsó páciens, jöjjenek vissza, ne várjanak. Másik megoldást is kínáltam, felírom a nevet és lemondás esetén azonnal értesítem Önöket. A hölgy azt mondta, dolgozni kell mennie.
Sajnálom, elnézést kértem a hölgytől is!
A vérvétel sokaknak fontos, nem tudok kivételt tenni, fizikailag nem fér bele több vérvétel a rendelési időbe. A hölgy nem értette, mi tart ilyen sokáig, csak egy perc a vérvétel. A vérvétel csak annyi, de én nem futószalagon dolgozom, hanem sok esetben beteg személyekkel, gyermekekkel. Mindenki megérdemli ebben a rohanó és zaklatott világban a figyelmet és a törődést, főleg, aki súlyos betegségét jött kivizsgáltatni, vagy éppen egy rákkal való küzdelem kontroll laborvizsgálatára érkezik. Senki kedvéért nem vagyok hajlandó kevesebb törődést nyújtani egy páciensemnek sem és elkapkodni a vérvételt, vagy az adminisztrációt. Ezen a területen nem szabad hibázni!
Remélem sikerül majd csillagtalan véleményeket, vagy érdemtelen egy csillagokat túlteljesítenem, melyre így az Ön esetében a mai napon nem volt lehetőség. Úgy ítélkezett, hogy szolgáltatást nem vett igénybe, nem is találkoztunk, csak soronkívüliséget szeretett volna elérni és nem tudta elviselni az elutasítást. Amennyiben továbbra is szüksége van a vizsgálatra, hívjon vissza munkaidőben, ha nem is tudom felvenni, biztosan visszahívom, ahogyan mindenki mást. Szívesen segítek, amennyiben tudok.
Önök már korábban jártak nálam, úgy emlékszem, így tisztában kellene lennie a bejelentkezés rendjével, mely honlapunkon is fel van tüntetve. Kizárólag telefonos bejelentkezés alapján, időpontra fogadom a kedves pácienseket.
Jobbulást kívánok gyermekének!
Tisztelettel,
Simon Tamás”

Ugyan nem vagyok a jogban jártas, de szerintem a fenti vélemény megkérdőjelezi a jó hírnév megsértését is!

Az előjegyzési naptár a 2021. évre betelt, már nincsen szabad vérvételi időpont, így nem lehetséges az idei évre időpont foglalása.

Kizárólag telefonon 2021. december 17. 14:00 óráig, majd 2022. január 03. 7:00 órától lehetséges az időpontfoglalás.

Telefonos időpontfoglalás MUNKANAPOKON 13:00 és 16:00 óra között ajánlott!

Aki időpontot szeretne kérni, elég, ha ennek szándékát 1 db telefonhívással jelzi, amint lehetőség adódik, vissza lesz hívva.

  • Mindenkit kérek, hogy a foglalt időpontra pontosan érkezzen és CSAK a megbeszélt időpontban jöjjön be az udvarba, addig az autóban várakozzék. Vizsgálatra kizárólag a páciens jöjjön be, a kísérő az autóban, ne az udvarban várja meg. Amennyiben gyermeket hoznak, természetesen a szülő is befáradhat és a gyermek mellett maradhat mindvégig.
  • Tolakodásnak, cselezésnek az időpontokkal helye nincs, mindenki az előjegyzési naptárban (a rendelő előjegyzési naptára, nem a páciensé) rögzített időpontban kerül sorra.
  • A rendelő egy magánház udvarában található, mely a kapun átlépve MAGÁNTERÜLET! Dohányozni TILOS! Két okból is, egyrészt mert egészségügyi intézmény a rendelő, másrészt magánterület és nem megengedett itt a dohányzás. Mivel magánterületről van szó, TILOS fotók és videók készítése!
  • Újra előkerültek a rágógumik és a csikkek, most a fűből és a járdáról. A családi ház kamerákkal van felszerelve, így a teljes udvart belátja, amin át a rendelőhöz vezet az út, ezáltal nem csak a kedves „ADOMÁNYOZÓK”, hanem én is tisztában vagyok vele, hogy kik dobták el. Alap dolog, hogy más udvarában nem szemetelünk, kérem ezt itt se tegyék!
  • A rendelő előterében lévő váró a COVID-helyzet okán NEM FUNKCIONÁL VÁRÓKÉNT, ÍGY KÉREM ÖNÖKET, VÁRJÁK MEG AZ AUTÓBAN, MÍG KIÉR AZ UDVARBÓL AZ ÖNÖK ELŐTT LÉVŐ PÁCIENS ÉS CSAK ÚGY JÖJJENEK BE vérvételre!

Kérem valamennyi érdeklődőt és vizsgálatra jelentkezőt a fentiek tudomásul vételére és elfogadására.

Érdeklődésüket és együttműködésüket tisztelettel köszönöm!

Üdvözlettel,

Simon Tamás

Kategóriák: Egyéb

Call Now Button