Ezúton köszönöm minden Kedves Ügyfelünknek, hogy 2019-ben is megtiszteltek bizalmukkal.
Köszönöm azoknak, akik laborvizsgálatra jöttek hozzánk, hogy ránk esett választásuk egy olyan kellemetlen beavatkozás esetében is, mint a vérvétel! Remélem, nem maradtam rossz emlék sem gyermeknek, sem felnőttnek.
Köszönöm azoknak, akik tőlünk vásároltak, remélem elégedettek az általunk forgalmazott és értékesített termékekkel! Kívánjuk, hogy sikerrel használják azokat.
Köszönöm partnereink együttműködését és munkáját, mert nélkülük nem tudnánk színvonalas szolgáltatást és termékeket kínálni.
Végül, de nem utolsó sorban köszönöm mindenkinek, aki olvassa ezeket a sorokat, aki értékelt bennünket a Google-n, kedvel és követ a Facebook-on, aki leírta véleményét.
Jó érzésekkel gondolok vissza erre az évre, mert érezhető a bizalom Önökkel, Veletek. Úgy érzem egyre többen barátként tekintenek rám, melyet köszönök és hálás vagyok érte, ezt igyekszem viszonozni.
Ez az év is megerősített abban, hogy figyelmes és precíz munkával sokak gyógyulásában, egészségmegőrzésében vállalhatunk részt, sok életet menthetnek meg és hozhatnak gyógyulást termékeinkkel.
2020 sok újdonságot tartogat számunkra, például a CentrumLab teljesen beolvad a Synlab Kft-be, így már jövőre mi is Synlab partner leszünk.
Honlapunk megújulás alatt áll, januárban már a végleges formájában lesz olvasható. Facebook oldalunkat kicsit aktívabbá tesszük, néhány újdonsággal készülünk, de ezt majd jövőre…
Mindenkinek teljenek jól az Ünnepek, Boldog Karácsonyt és Új Évet Kívánok!
Üdvözlettel,
Simon Tamás

Kategóriák: Egyéb

Call Now Button