default logo

Defibrillátorok

jraélesztés-defibrillátor Defibrillátorok

 

Szomorú statisztika, Magyarországon 20 percenként meghal valaki hirtelen szívhalál következtében. Ez azt jelenti, hogy naponta mintegy 70 fő veszíti így életét. Évente ez körülbelül 25-26000 ezer ember halálát jelenti.

Sajnálatos tény, hogy életkortól és nemtől függetlenül bárki áldozattá válhat.

Játszótéren, sport közben, áramütés, vagy villámcsapás esetén, munkahelyen, az utcán és még számos esetben bekövetkezhet a baj.

Amikor valaki összeesik, eszméletét veszti, nincs légzése, nem tapintható pulzus, a keringés leáll, azonnal be kell avatkozni, így esélyt adunk a túlélésre. 3-5 percen belül jó esélyünk van visszaadni egy életet maradandó károsodás nélkül.

Haladéktalanul meg kell kezdeni a protokoll szerinti újraélesztést! Amennyiben van rá lehetőségünk, használjunk defibrillátort. Az esetek mintegy 85 százalékában sokkolandó ritmust érzékel a készülék, így van létjogosultsága a defibrillátor használatának. A defibrillálhatóság esélye percenként 10 %-kal csökken. Az agykárosodás segítség nélkül 3-5 percen belül bekövetkezik. Nincs mit elrontani, nem árthatunk a betegnek!

 

MERJÜNK BÁTRAN ÚJRAÉLESZTENI!!!

A ma használatos korszerű defibrillátorokkal a sokk leadása nagyon egyszerű, a gép folyamatosan utasításokat közöl velünk.

A defibrillátorokat ajánlott elhelyezni otthon, iskolákban, kollégiumokban, óvodákban, templomokban, hivatalokban, nagy forgalmú helyeken, közintézményekben, piacon, üzletekben, szállodákban, uszodákban, sport- és szabadidős létesítményekben, szórakozóhelyeken, rendezvényeken, személyszállításban, tűzoltóságoknál, polgárőrségnél, gyógyszertárakban, rendelőkben.

 

Amennyiben érdekli egy defibrillátor beszerzése, szeretne közhasznú vagy magán célra vásárolni, tekintse meg alábbi ajánlatunkat:

Aki nálunk vásárol defibrillátor készüléket, annak használatára és a legújabb protokolloknak megfelelő újraélesztés alkalmazására INGYEN megtanítjuk.

 

[table “89” not found /]