Tisztelt Érdeklődők, kedves Pácienseink!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a vérvételek megnövekedett száma a kapacitás háromszorosát eléri, így bővített nyitvatartással dolgozom. Reggel 6 órától este 18 óráig negyedórás váltásban érkeznek a páciensek, mely teljesítőképességem felső határa. Sajnos e miatt az előjegyzési naptár 2021. májusra megtelt, leghamarabb 2021. június első heteire tudok időpontot adni. Minden lehetséges szabad időpont, nyitvatartás előtti és nyitvatartás utáni időpont maximálisan ki van használva, minden igyekezet ellenére sajnos nagyjából egy hónapos várakozási idő alakult ki. Ez egy átmeneti időszak, oka a COVID antitest vizsgálatokra való fokozott igény.

Bejelentkezés kizárólag telefonon lehetséges, Facebookon, e-mailben, Viberen és egyéb formában nem. Kérem, ha valaki időpontot szeretne kérni, elég, ha ennek szándékát 1 db telefonhívással jelzi. Napi szinten szembesülök azzal, hogy ugyanazon számról 10-30 hívás is érkezik. Aki telefonál, minden esetben vissza lesz hívva, de ez akár az esti órákra is nyúlhat, este 21:00 óráig telefonálok.

Néhány házirendi pont, mert kissé kezd kaotikussá válni a helyzet a vizsgálatra várakozva is:

  • Mindenkit kérek, hogy a foglalt időpontra pontosan érkezzen és CSAK a megbeszélt időpontban jöjjön be az udvarba, addig az autóban várakozzék. Vizsgálatra kizárólag a páciens jöjjön be, a kísérő az autóban, ne az udvarban várja meg. Amennyiben gyermeket hoznak, természetesen a szülő is befáradhat és a gyermek mellett maradhat mindvégig.
  • Tolakodásnak, cselezésnek az időpontokkal helye nincs, mindenki az előjegyzési naptárban (a rendelő előjegyzési naptára, nem a páciensé) rögzített időpontban kerül sorra. Ebből néhány hete komoly gond támadt, a jövőben ezt szeretném elkerülni.

A rendelő egy magánház udvarában található, mely a kapun átlépve MAGÁNTERÜLET! Dohányozni TILOS! Két okból is, egyrészt mert egészségügyi intézmény a rendelő, másrészt magánterület és nem megengedett itt a dohányzás. Nem szeretem az eldobált cigicsikkeket szedegetni esténként. Mivel magánterületről van szó, TILOS fotók és videók készítése!

A rágógumit köszönöm szépen annak, aki az ajtózsanérhoz ragasztotta a minap. Máskor csomagolva, használat előtt szeretném kérni 🙂 Ő is tudja és én is tudom, hogy ki volt, láttam. A családi ház kamerákkal van felszerelve, így a teljes udvart belátja, amin át a rendelőhöz vezet az út.

Én alárendeltem a magánéletemet a hivatásomnak erre az átmeneti időszakra, kérem ezt tartsák tiszteletben és segítsék munkámat.

Kérem valamennyi érdeklődőt és vizsgálatra jelentkezőt a fentiek tudomásul vételére és elfogadására.

Érdeklődésüket és együttműködésüket tisztelettel köszönöm!

Üdvözlettel,

Simon Tamás

Kategóriák: Híreink

Call Now Button